Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Sopron - Debrecen 1-3 (0-2)

2003.11.15. 19:14
Az első félidő első felében a Sopron játszott enyhe mezőnyfölényben, azután az utolsó negyedórában két potyagóllal biztos előnyre tett szert a Debrecen. Szünet után saját térfelére húzódott vissza és kontrákra rendezkedett be a vendégegyüttes, és egy gyors kontrával növelte előnyét. Nem sokkal ezután egy pontrúgást követően szépített a Sopron , a hajrában ugyan kapujához szögezte ellenfelét, de újabb gólt már nem tudott elérni.
30. perc: Dombi húzott középre a jobb oldalról, a tizenhatos vonaláról próbálta középre lőni a labdát, amely a kivetődő Milinte kezei és lábai között a bal alsó sarokba csorgott (0-1).

39. perc: Sándor a tizenhatos jobb oldali sarkáról ballal lőtte a soproni kapu előterébe a labdát, amely anélkül, hogy bárki hozzáért volna, egy pattanás után a jobb sarokban kötött ki (0-2).

66. perc: Dombi a saját térfelének közepéről indult, a soproni tizenhatosnál az akciót a bal oldalon kísérő Halmosihoz passzolt, aki tizenkét méterről, félmagasan lőtt a hosszúsarokba (0-3).

74. perc: Pintér bal oldali szögletét Bagoly hat méterről fejelte kapura, a labda a kaputól három méterre álló Bausz fejéről a kapu közepébe vágódott (1-3).

Jegyzőkönyv
Sopron - Debrecen 1-3 (0-2)
Sopron, 3500 néző, Vezette: Kassai
Matáv-Sopron:
Milinte - Bagoly, Lambulic, Pető - Grósz, Cseke (Pintér 35.), Lazic, Balaskó (Bausz 67.), Hanák (Fehér 60.) - Tóth M., Sira
Debreceni VSC-MegaForce: Tomic - Nikolov, Éger, Flavio Pim, Szatmári - Dombi (Andorka 79.), Habi, Vincze, Selymes (Halmosi 62.) - Sándor T., Bajzát (Kiss a szünetben)
Gólszerzők: Bausz (74.), illetve Dombi (30.), Sándor (39.), Halmosi (66.)
Sárga lap: Lazic (51.), Pető (61.), illetve Habi (22.), Bajzát (45.), Halmosi (66.)