Oszkár
20 °C
29 °C

Békéscsaba - Siófok 1-1

2004.03.06. 19:52
A jelenlegi listavezető és a bajnoki tabella utolsó előtti helyén álló csapatok gyenge színvonaló találkozóján megosztoztak a pontokon a felek.
Az idei szezon kezdetekor az élvonal edzői és játékosai közül e legtöbben ezt a két együttest jelölték meg biztos kiesőnek. Jelenleg ugyan a Siófok vezeti a tabellát, de a tavaszi nyitófordulóban mutatott játékára egyik együttes sem lehet büszke.

Az első játékrészben úgy szereztek vezetést a hazaiak, hogy nem volt helyzet a negyvenöt perc során. A 38. percben Tóth György mintegy 30-35 méterről ívelt előre egy szabadrúgást, a labdába senki nem ért bele, így az akadálytalanul jutott a meglepett Csernyánszki mellett a bal alsó sarokba.

A második félidő legelején szinte azonnal egyenlített a Siófok. Ezúttal a vendégek ívelhettek előre egy szabadrúgást, ebbe azonban Juhász a védőket megelőzve belefejelt és a csabaiak kapusa Simunic nem tudott hárítani. Nem sokkal később Tóth szerezhetett volna újabb gólt, de lövése a felső kapufáról vágódott az alapvonalon túlra. A hátralévő, több, mint félórát pedig akár le se kellett volna játszani.