Lehel
17 °C
27 °C

Debrecen-Békéscsaba 1-0

2004.03.20. 20:49
Gyenge színvonalú meccsen a Debrecen Dombi fejesével döntötte el a pontok sorsát.
A bajnoki álmokat szövögető hazaiak meglehetősen enerváltan kezdték a meccset, a harmincadik percig még csak kapura sem lőttek. Akkor Nikolov eresztett meg egy nem túl erős lövést, amit Simunic könnyen hárított. A csabaiaknak több lehetősége adódott, Kovács Béla és Bánföldi labdáját azonban Tomic hárította, Javrujan pedig centikkel maradt le egy ígéretes beadásáról. A félidő utolsó percében mégis a Loki kerülhetett volna előnybe, de Andorka bombája a kapufán csattant.

A térfélcserét követően Dombi elől nagy helyzetben tisztázott Schindler, majd Vincze csúsztatása akadhatott volna be a sarokba, de a kapus résen volt. Eseménytelen percek után Dombi csukafejessel szerzett vezetést a hazaiaknak. Nikolov futt el a jobboldalon, középre adására pedig jó ütemben érkezett a válogatottságot a héten lemondó hetes számú játékos.

A gól sem hozta lendületbe a Lokit, bár kétségkívül több helyzetet dolgoztak ki. Vincze fejesénél szerencséje volt a vendégeknek, csakúgy, mint Éger megpattanó szabadrúgásánál. Mindkét esetben centikkel kerülte el a kaput a labda.