Ervin
14 °C
22 °C

Sopron-Haladás 5-0

2004.03.20. 21:22
A Haladás harmadik idei meccsén is gólképtelen maradt, és teljesen szétesett csapat benyomását keltette. Csak a gólkülönbség volt kérdéses a meccsen.
A télen megerősített Haladásnál alighanem jobb rajtban reménykedtek, de a két forduló alatt még gólt sem lőttek. Sopronban is borzasztó rajtot vettek, hiszen szűk húsz perc alatt kétgólos hátrányba kerültek.

Huszti szöglete után nem tudtak felszabadítani a védők, a labda Pintér elé pattant, aki húsz méterről a kapuba vágta azt. Két kihagyott helyzet után Balaskó következett, aki jó ütemben ugratta ki Grószt, akinek középre adását az ötös sarkáról kotorta a kapuba. 35 perc elteltével veszélyeztetett először a Haladás, amikor Kincses lövését Hajdu nagy bravúrral ütötte szögletre.

A második játékrészt Róth nagy helyzete nyitotta, de gyatrán lőtt, így Hajdunak nem volt nehéz dolga. Válaszként Sira lőtt kapura, és kísérletét a kapufa hárította. A hajrában összeomlott az addig sem csillogó vendégcsapat. Tóth Mihály nagy gólt lőtt tizennégyről, a mezőny egyik legjobbja, Huszti pedig szép mozdulattal helyezett a felső sarokba. A kegyelemdöfést is a Fraditól kölcsönkapott játékos adta meg Bozsik csapatának.