Boglárka
19 °C
35 °C

Békéscsaba-MTK 1-2

2004.03.27. 17:35
Hiába szerzett már a találkozó elején vezetést a hazai együttes, az MTK a félidő végén egy bombagóllal egyenlített, majd a második játékrész elején a győztes gólt is megszerezte.
Supka Attila terveinek megfelelően indult a találkozó, hiszen a hazaiak rögtön a találkozó elején vezetést szereztek. A 6. percben Miculescu jobb oldali pontos beadását lekezelte, majd 12 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. A gól után érthetetlenül visszaállt a hazai csapat, így a kék-fehérek sorra vezethették akcióikat - eredménytelenül.

Egészen a 42. percig, amikor Zabos mintegy 22 méterről váratlanul lövésre szánta el magát - többen beadást vártak - és a labda védhetetlenül vágódott a jobb felső sarokba. A második negyvenöt perc aztán már igazi rémálomszerű volt a hazaiak számára.

Bal oldalról belőtt szöglet után, Zavadszky kétszer is tisztán lőhetett kapura, de Simunic mindkétszer védeni tudott. Pechjére azonban másodszor is kipattanó labda Torghelle elé került, aki viszont nem hibázott.

Az MTK a gól után is irányította a játékot, komoly helyzet nélkül. A találkozó vége előtt nem sokkal ugyan Rósa egyedül lépett ki, de a kapőujából kifutó Simunic elütötte őt. Ábrahám játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot. A nem túl magas színvonalú találkozón MTK megérdemelten győzött, az egyébként elég rossz állapotban lévő pályán.