Judit, Xénia
18 °C
35 °C

Győr-Pécs 1-1

2004.03.27. 20:40
Amilyen élvezetes volt az első félidő, olyan unalmasra sikeredett a második negyvenöt perc. A pécsiek az utolsó pillanatokban megszerezhették volna a győzelmet, de Márton lövése megállt a gólvonalon a sárban.
Hiába várt mindenki heves hazai rohamokat a találkozó elején, rögtön előnybe került a vendég együttes. Egy jobb oldali pécsi szöglet után Krass elcsúszott a győri kapu előterében, a labda így Bajusz elé került, aki 7 m-ről nem hibázott. Nem is olyan régen minden bizonnyal még örültek volna ennek a gólnak a győriek, hiszen Bajusz tőlük igazolt Pécsre.

Nem kellettazonban sokat várni a győriek egyenlítő góljára, hiszen hat perccel később egy Varga-Peric akció végén a szélső laposan középre adott, az érkező Priskin pedig 7 m-ről a kapu bal oldalába lőtt. A két gyors gól után is mindkét együttes támadásban maradt, így élvezetes játék alakult ki az első félidőben, további gólok nélkül.

A játékrész végére és a második elejére kicsit eldurvult a meccs, amit a számtalan sárga lap is jól jelez. A legcsúnyább szabálytalanság a 60. percben történt, amikor egy előreívelt labdánál Oross ütközött Németh kapussal, a győri csatár sárga lapot kapott, Némethet viszont percekig tartó ápolás után, lekellett cserélni.

A jóval gyengébb színvonalú második félidőben nem alakult ki annyi helyzet a kapuk előtt, mint az első negyvenöt percben, de a vendégek így is megszerezhették volna a három pontot. A 92. percben ugyanis az utolsó negyedórára becserélt Márton 7 méteres lövése már túljutott a kifutó Krasson, de a labda megakadt a gólvonalon a nagy sárban, így Regedei még utolérte és kivágta, ezzel pontot mentett csapatának.