Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Győr-Videoton 0-4

2004.04.10. 21:53
A Debrecen elleni öt gól után most négyet kapott a válogatott védőkkel felálló Győr, így a legtöbb találatot már Starkék kapták a bajnokságban.
Az első negyedóra lagymatag játéka után Tóth Balázs nagy bombájával szerzett vezetést a vendégcsapat. Egy szabadrúgás után a válogatott középpályása huszonkét méterről nagy gólt lőtt a kapu jobb felső sarkába. A 25. percben újra ő kísérletezett, a távolság közel ugyanannyi volt, mint elsőre, de ezúttal a léc hárított.

Egy percre rá Magasföldi pontosabban célzott, igaz neki hat méterről kellett betalálnia. A feladatát viszont pontosan hajtotta végre. Félóra után büntetőhöz jutott a Győr. Priskint buktatták a védők, a tizenegyest azonban Stark rosszul lőtte, Turi hárította a félmagas labdát.

A félidő vége előtt megszerezte második gólját is Magasföldi, akinek a tavalyi győri összecsapáson ellen törött el az állkapcsa. A fiatal csatár Kócziántól kapott egy átadást, Sebők mellett elvitte a labdát, és az üres kapuba gurított.

A fordulás után sem tudott újítani a Győr, mindössze egy lövést jegyezhettünk fel. Magasföldi ugyanakkor kis híján gólt szerzett a játékrész felénél. Ha neki nem is sikerült, a helyére beálló Savunak igen, aki egy perccel a vége előtt egy lecsorgó labdát öt méterről lőtt a kapuba.