Ágnes
-1 °C
2 °C

Pécs-Zalaegerszeg 1-3

2004.04.10. 21:43
Németh kapus hibáit könyörtelenül használta ki a vendég Zalaegerszeg, így az első félidőben két találatot is elért. A győzelmet Sebők tizenegyese biztosította be a hosszabbításban.
A télen megerősödött ZTE Pécsen kívánta folytatni tavaszi sorozatát. Ennek megfelelően is kezdte a meccset Gellei Imre csapata, és már az első kísérletük eredményesen zárult. Kocsárdi beívelése után Waltner bólintott a kapuba, Németh kapus nem állt feladata magaslatán.

A Pécs gyorsan egyenlíteni akart, és sikerült is neki. Kerekes ugyan elsőre még hibázott - mellélőtt -, de négy percre rá, a 19. percben azonban nem. Kulcsár lövése után kipattant a labda Vargáról, a jól érkező vajdasági támadó pedig a kapuba passzolt. A félidő vége előtt újabb gólt lőtt a ZTE. Balog ívelése után Gyánó vehette le a labdát a kaputól tizenöt méterre, és a léc alá lőtt. (Németh kiindult, aztán megtorpant.)

A második félidő hatvanadik percében tizenegyest hibázott a Pécs. Koltait akadályozták szabálytalanul, a büntetőt azonban Kerekes jócskán fölébombázta. Nem úgy, mint Sebők Vilmos, aki már a hosszabbításban a léc segítségével juttatta a kapuba labdát, bebiztosítva a vendégek győzelmét.