Ágnes
-1 °C
2 °C

Siófok-MTK 0-0

2004.04.10. 21:39
A bajnokság második és negyedik helyezettjének mérkőzése küzdelmes, de nem túl színvonalas összecsapást hozott. Mivel Torghelle kihagyta helyzeteit, így Egervári csapata nem érdemelt győzelmet.
A Siófok egyetlen tavaszi vereségét az MTK ellen szenvedte el, így a komoly anyagi gondokkal küszködő hazai gárda értelemszerűen szeretett volna visszavágni a fővárosiaknak.

Szándékukat azonban nyomokban sem lehetett felfedezni az első negyedórában. A vendégek aktívabbak voltak, de komoly helyzetig nem jutottak el. Torghelle erőtlen kísérleténél ugyanis a kapus, Csernyánszki, míg Juhász fejesénél a védők voltak résen.

A félidő második felében éledt fel a Siófok, akkor Kovács és Vörös lövése okozott veszélyt, majd Sitku fejese. A legnagyobb lehetőséget mégis Zavadzsky hagyta ki, akinek tizenhét méteres szabadrúgását a bal alsó sarok elől ütötte ki a siófoki kapus.

A fordulás után csak Torghelle-helyzeteket jegyezhettünk fel, de a csatár mindhárom alkalommal eredménytelennek bizonyult. Igaz ebben komoly érdemei vannak Csernyánszkinak is, aki kétszer is bravúrral hárított. A hetvenedik percben például lábbal védte a hatméteres lövést.