József, Bánk
-6 °C
0 °C

MTK-FTC 1-0

2004.04.18. 22:29
Négy kiállítás, egy potyagól, és egy múltnak átadott góltalansági rekord. Röviden így foglalható össze az örökrangadó, melyen a főszerepet ezúttal a roppant indiszponáltan bíráskodó Juhos játszotta.
Az első félidőben kiegyenlített játék után nem született gól, a legfontosabb megemlíteni való esemény az volt, hogy 32. percben Szűcs Lajos megdöntötte a magyar kapusok góltalansági rekordját. Ehhez persze az is kellett, hogy Zavadszky lövése a kapufáról kifelé pattanjon.

Erre Leandro válaszként szintén kapufával reagált, a második félidőben azonban két újabb kék-fehér kapufára nem tudott válaszolni a Fradi. Ekkor már tartott a Juhos-show, hiszen az 54. percben Torghelle visszahúzásból indult Bognárral szemben, amikor pedig elé került és a zöld-fehérek védője szintén visszahúzta a támadót, aki hatalmasat esett. A kátékvazatő "megette" az alakítást és kiállította Bognárt.

A 69. percben Pisont Silva visszagurítását 18 méterről laposan lőtte rá, a labdát Szűcsnek könnyedén kellett volna fognia, a labda azonban kiperdült a kezéből és lassan-lassan becsorgott a jobb alsó sarokba. (Szűcs Lajos góltalansági rekordja így 769 perc mostantól.) A 75. percben egyenlíthetett volna a Fradi, de Tököli próbálkozását Végh bravúrral lábbal védte.

A 84. percben Vukmir belekönyökölt Füzibe, amiért ő is a kiállítás sorsára jutott. Két perccel később aztán megint jött Juhos, aki Botist is kiállította, aki véleménye szerint utolsó emberként lerántotta a kitörő Rósát. A nyolc emberrel játszó Fradi így is támadni próbált, de komoly lehetőséget nem tudott kialakítani a hátralévő időben.

A másik oldalon is maradt egy kiállítás: a játékvezető Torghellének is piros lapot mutatott fel. Hiába kellett azonban négy játékosnak is idő előtt távoznia, a fegyelem nem lett nagyobb a pályán, ugyanis a találkozó kis híján tömegverekedéssel ért véget.