Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Hetet kapott a Haladás Egerszegen

2004.05.08. 20:01
A tíz idei fordulóból kilencedszer bizonyult gólképtelennek a télen Illés Bélával megerősített Haladás. A ZTE elsősorban Waltner öt góljának köszönheti sikerét ősi riválisa ellen.
Gyors góllal kezdődött a mérkőzés, hiszen Koplárovics szöglete után a védők röviden mentettek, a kipattanót Nagy Lajos lőtte kapura, a labda Tóthról kivágódott, az érkező Waltnernek nem volt könnyű dolga, és három méterről a kapuba passzolt.

Válaszként, egy perccel később Illés fejelt a kapuba, ám a bíró les miatt érvénytelenítette a találatot. Ezek után felváltva forogtak veszélyben a kapuk, a szombathelyiek előtt nagyobb lehetőségek adódtak, de kihasználatlanul. Waltner azonban pontos volt kevéssel a félidő fele előtt. Sebők visszagurítását szépen lőtte a kapuba, majd Seper rövid hazaadására is jó ütemben csapott le, és nem hibázott.

A fordulás után a vendégek visszaestek, helyzetig is alig jutottak, Waltner ugyanakkor megszerezte negyedik gólját. A csatár a tizenhatos vonaláról csavarta a kapuba a labdát. A játékos parádéjának ezzel még nem ért véget. Sebők elfutása után jól érkezett, és négy méterről a léc alá bombázott.

Egy perc múlva végleg összeomlott Tóth Bálint csapata. Sebők Vilmos öt méterről fejelt a kapuba, majd az addig kiszolgáló Sebők József is beköszönt, Babati beadása után csúsztatott a sarokba.