Sára, Márió
2 °C
6 °C

Videoton-Győr 4-1

2004.05.12. 21:41
A sokkal szervezettebben játszó hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot, ezzel megléptek riválisuktól.
Mindössze öt percet kellett várni a hazaiak vezető góljára. Tóth negyven méteres pontos indítását Savu remekül emelte át a kapujából kilépő Sebőkön. A gól megnyugtatta a hazaiakt, így sorra vezethették veszélyes akcióikat, ezek azonban sorra kimaradtak. Ez a 35. percben megbosszulta magát, amikor Varga indításából Németh Norbert egyenlített.

Öt perccel később azonban már ismét a hazaiaknál volt az előny. Tóth labdájával Szabó becsapta a menteni akaró Böjtét, majd kilőtte a jobb alsó sarkot. A második játékrészben továbbra is a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, ezt azonban csak a 62. percben sikerült gólra váltani, amikor Szabó beadását Savu fejelte a kapuba.

A 76. percben Tudor elfeledkezhetett róla, hogy hol is van, hiszen Stark indítását remek mozdulattal ütötte el a kilépni készülő Nicsenko elől, ami a játékvezetőnek is annyira tetszett, hogy rögtön piros lappal jutalmazta. Azonban mielőtt a győriek reménykedni kezdtek volna a szépítésben, Csank János együttese emberhátrányban növelte előnyét. Magasföldi beadását Hercegfalvi fejelte a kapuba. A végig jobban játszó hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot, így meglépve riválisuktól.