Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Sopron-FTC 2-2

2004.05.13. 09:54
Duplán ünnepelhet Pintér Attila, hiszen együttese négy vereség után végre pontot szerzett és senkit nem állítottak ki csapatából, mi több: tizenegyest sem ítéltek ellene.
A tartalékos Ferencváros számára rémálomszerűen kezdődött a soproni találkozó, hiszen a hazaiak negyedórányi játék után már vezettek. Balaskó mesteri szabadrúgása a kapufáról még kipattant, érkezett azonban Horváth és védhetetlenül lőtt a hálóba. A gól után a Fradi csak nehezen rendezte sorait, így az első komolyabb vendéghelyzetre mintegy félórát kellett várni.

A játékrész hátralévő részében hiába birtokolta többet a labdát Pintér Attila együttese, komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani a hazai kapu előtt. Aztán ami nem sikerült negyvenöt percig, az sikerült a folytatásban két perc alatt. Mindössze ennyi telt el a második félidőből, amikor Rósa szögletét Dragóner tisztán fejelhette a kapu közepébe.

A gól felpörgette a csapatokat és ez szerencsére gólokban is megmutatkozott. Hat perccel később Hanák beadását Sira fejelte Szűcs kapujába, majd egy újabb Rósa szögletet követően ismét Dragóner volt eredményes.

A folytatásban magyar pályán ritkán látható jó meccs alakult ki, a győztes gól megszerzése érdekében mindkét együttes a támadásra fektette a hangsúlyt. Ezt azonban egyiknek sem sikerült megszerezni, így maradt az igazságos - azonban senkinek nem jó - döntetlen. A Ferencváros - az Újpest hazai győzelme miatt - már a negyedik helyre csúszott vissza a táblázaton, a Sopron pedig továbbra is hatodik, vagyis utolsó a felsőházi csapatok közül.