Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

A hazai csapatok remekeltek

2004.08.28. 22:45
A labdarúgó Arany Ászok Liga 4. fordulójában a Sopron kivételével valamennyi hazai egység magabiztos győzelmet aratott.
Pápa - Kaposvár 4-1

Negyedórányi mezőnyjáték után a hirtelen remekül ritmust váltó hazaiak megnyugtató háromgólos vezetést szereztek. A 2. félidőben a biztos előny tudatában visszafogottabb volt a hazai csapat, de a kevés elképzeléssel játszó vendégek így sem tudták szorossá tenni a mérkőzést. Megérdemelt hazai siker született.

Debrecen - Videoton 3-0

Pontatlan játékot láthatott az első félidőben a debreceni közönség, amely türelmesen várta, hogy kedvencei előbb-utóbb tudatos akciót vezessenek végig a pályán. Térfélcsere után elkezdett futballozni a Debrecen, s 20 perc alatt meggyőző játékkal eldöntötte a három pont sorsát.

Zalaegerszeg - Győri ETO 2-0

Lendületesen kezdett a ZTE, aminek hamar lett eredménye. A hazaiak gyorsan megszerezték a vezetést, sőt az első 20 percben kifejezetten jól játszottak. A folytatásban alaposan visszavettek a tempóból a csapatok, a kapuk csak ritkán kerültek veszélybe, a két 16-os közötti eseménytelen mezőnyjátékkal teltek a percek. Fordulás után gyorsan növelte előnyét a ZTE és a hátralévő időben is irányította a játékot, így teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a kapura kevés veszélyt jelentő győriek ellen.

Pécs - Diósgyőr 2-1

Az első félóra pécsi támadásokkal telt el. A hazai próbálkozások a 43. percben értek góllá, amibe az addig jól védő Kövesfalvi is "besegített". A szünet után eleinte kevesebb esemény történt, a mecsekaljaiak őrizték előnyüket egészen a 90. percig, amikor Horváth Gyula újra betalált. A diósgyőri szépítés már túl későn jött.

Sopron - Vasas 1-1

Első támadásából gólt szerzett a Vasas, és ez igencsak megfogta a hazaiakat, akik körülményesen, pontatlanul futballoztak. A félidő közepén aztán szinte a semmiből egyenlített a Sopron, majd gólja után jelentős mezőfölénybe került, ám a szünetig semmi nem változott. Küzdelmes volt a második félidő, így a döntetlen igazságosnak mondható.

15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft