Mit mondhatott Eto'o a nyakfogás után?

2011.09.22. 11:19

A Dinamo Moszkva - Anzsi Mahacskala orosz kupa mérkőzésen a hosszabbítás utolsó perceiben Eto'o az üres kapu felé fejelt. A hibát nem magában találta meg, nekiment és nyakon ragadta a dinamós védőt.

Az Anzsinak nem ment igazán a játék, de a Dinamo sem talált be, így 0-0-val ért véget a rendes játékidő. A hosszabbításban, a 101. percben Kokorin talált be. Eto'o a 117. percben egyenlíthetett volna. Három méterről fejelhetett az üres kapura, de felé ment. Eto'o szerint az őt fogó dinamós szabálytalankodott, és azért esett el. A kameruni nem volt túl hálás, mikor fel akarták segíteni a földről, egyszerűen nyakon ragadta a védőt. Ezért természetesen sárga lapot kapott.

A kedélyek gyorsan lecsillapodtak, nem tudni mit mondott Eto'o, de egy perccel később már röhögve mentek egymás mellett a pályán.

A meccs meglehetősen parázs hangulatú volt, a játékvezető összesen tíz sárga lapot osztott ki.

Eto'onak volt azért szép megmozdulása is a meccsen, ollózása azonban nem ment be a Dinamo kapujába.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla