Aladár, Álmos
-1 °C
3 °C
Jászapáti Petra
ma 11:00
Jászapáti Petra
Rövidpályás gyorskorcsolya

Cassano bombája volt a nap gólja

2011.10.12. 11:10

De Rossi hatalmas labdája Cassano háta mögül érkezett, maga engedte, aztán pattanás nélkül, kapásból a hosszúba vágta. Cristiano Ronaldo sem hazudtolta meg önmagát, védhetetlen szabadrúgásgólt lőtt, ahogy a svéd Källström is. Összeszedtük a keddi Eb-selejtezők legszebb góljait.

A már biztos Eb-résztvevő olaszoknak nem volt tétje az észak-írek elleni meccsnek, de biztos, ami biztos, 3-0-ra nyertek. A milanos Cassanónak ez volt a második találata, meg sem várta, hogy De Rossi labdája leessen, jobbal bombázott a hosszúba.

Portugália majdnem pórul járt, kikaptak a dánoktól és ha a norvégok még hármat lőnek Ciprusnak, akkor még a pótselejtezőről is lemaradtak volna. Azért Ronaldo a 92. percben lőtt egy zseniális szabadot, teli rüszttel meglőtt labdája úgy csapódott lefelé, ahogy szokott.

Kié volt a legszebb?

  • 206
    Cassano bombája
  • 168
    Ronaldo szabadrúgása
  • 152
    Källström szabadrúgása

Hiába szerettük volna, hogy a svédek két meccsükből csak két pontot szerezzenek, végül mind a hat meglett. A hollandokat is megverték, ezzel legjobb másodikok lettek, így egyenes ágon kijutottak az eb-re. Källström már a 14. percben vezetést szerzett, úgy csavarta a bal felsőbe, hogy Vorm kapus csak lesett.