Erik, Alexandra
EUR 382,87 Ft
USD 363,93 Ft
9 °C
23 °C

Jönnek a kínaiak

2008.07.04. 21:38
0 hozzászólás

A hét elején az Austriába igazolt Szun Hsziang már meg is érkezett, a nyomában pedig szivárog a kínai sajtóérdeklődés.

Arról már beszámoltunk, hogy a bajnoki harmadik Austria Wien egy évre kölcsönvette a Sanghaj Senhuából a 27 éves Szun Hsziangot. A válogatott balhátvéd csütörtökön meg is érkezett Bécsbe. „Elképesztően örülök, hogy összejött az átigazolás” – mondta a bemutatásakor.
 
Szun azt mondta, az osztrák Eb-rendezés nagy motivációt jelentett neki a váltáskor. A kínai futballista élénken követte a hazaiak válogatottját, és állítja, jól ismeri az európai futballt. „Biztos vagyok benne, hogy jó döntés volt idejönnöm.”
 
Ő az osztrák foci iránt érdeklődött, a kínai sajtó meg miatta fordult Ausztria felé. Távozásakor a repülőtéren harminc forgatócsoport búcsúzatta, a helyi lapok napok óta a klubváltásával voltak elfoglalva. Bécsi érkezése miatt a legnagyobb kínai sportlap, a Titan Sports német tudósítója rándult át Frankfurtból. Az osztrák liga vezetőségéhez már megérkezett az első ajánlatkérés Kínából a televíziós jogokat illetően.
 
Szun látogatása rövid volt, mert pénteken továbbutazott Houstonba, a szabadrúgáslövő-vébére, ahol többek között Ronaldinhóval és Lionel Messivel versenyez majd az egymillió dolláros fődíjért.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek