Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Közepes sorsolást kaptak a vívók

MTV
2000.12.15. 14:54
Sydneyben elkészítették a vívók sorsolását. A tőrözők közül egyedül Marsi Márknak kell pástra lépnie a legjobb 32 közé kerülésért. A többi magyar - világranglistás helyezése alapján - csak a második körben kapcsolódik be a küzdelmekbe.
A párbajtőrözők versenyében Fekete Attila és Kovács Iván a legjobb négy között találkozhat egymással. Kettejük közül Kovácsnak rosszabb a sorsolása, az ő ágán kubai, francia és olasz ellenfél, valamint a világranglista harmadik svéd Vanky jelenthet akadályt. Feketének a legkomolyabb vetélytársa a németek szöuli olimpiai, s tavalyi világbajnoka, Arndt Schmitt, aki a legjobb nyolc között lehet az ellenfele.
A női párbajtőrözők versenyében a Világ Kupa-győztes, vb-bronzérmes Mincza Ildikó könnyebb ágra került, Szalay Gyöngyi és Nagy Tímea viszont már a nyolc közé jutásért egymással vívhat.
A kardozók között Köves Csaba és Ferjancsik Domonkos került egy ágra, egyikük biztosan nem jut be a legjobb négybe. Szerencsére a legnagyobb ellenfelekkel - az orosz Pozdnyakovval, az olasz Tarantinoval és a francia Touya-val - legkorábban a négyes döntőben találkozhatnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?