Judit
2 °C
7 °C

Jön a sárga fergeteg

MTV
2000.12.15. 14:54
Bátorfi Csillának amerikai és nigériai, Molnár Zitának tajvani és türkmén ellenfelet kell legyőznie az olimpia asztaliteniszversenyén a 32-es főtáblára jutásért. A két magyar vasárnap, illetve hétfőn mérkőzik hármas csoportjában. Tóth Krisztina - a 15. helyen - kiemelt, így ő a 16 közé jutásért kedden mérkőzik a 16 selejtező csoport valamelyikének győztesével.
Párosban a 4. helyre rangsorolt, így természetesen kiemelt Bátorfi, Tóth kettős hétfőn csatázik a selejtezőből érkező ellenféllel. Ha győznek, akkor a koreai Li Eun Szil, Szuk Eun Mi párossal mérkőznek a 8 közé kerülésért. Továbbjutásuk esetén a nyolcaddöntőben vagy kínai, vagy luxemburgi páros lesz a következő akadály. Az utóbbi páros egyik tagja szintén kínai.
Bátorfinak ez már a negyedik olimpiája, de érmet eddig nem szerzett. A szakemberek szerint most párosban erre jó esélye van. Atlantában a Bátorfi, Tóth kettős a nyolcaddöntőben esett ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?