Natália
1 °C
7 °C

Schumacher és Hakkinen az időmérő edzésről

MTI
2000.12.15. 14:55
A két éllovas, Michael Schumeacher és Mika Hakkinen nyilatkozott a szuzukai időméző edzésről.
Michael Schumacher (Ferrari):
- Természetesen nagyon örülök, hogy megszereztem az első rajtkockát. Roppant fontos volt, hogy én vágjak neki élről a futamnak. Pénteken és szombaton remekül ment az autó, bízom benne, hogy vasárnap sem lesz másként. Tudtam, hogy a pénteki szabadedzéshez képest a riválisaim jelentősen javulni fognak. Most még nem szeretnék ünnepelni, majd a Japán Nagydíj után. Itt eldőlhet a világbajnoki cím, amelyet annyira vár a Ferrari és én is, de ezzel együtt ez a verseny sem más mint a többi. Most sem vagyok feszültebb, idegesebb, izgatottabb, mint a többi viadal előtt.
Mika Hakkinen (West-McLaren-Mercedes):
- Egy kicsit csalódott vagyok a második hely miatt. Ha az utolsó lassítónál nem hibázok, akkor most az enyém a pole-pozíció. Sokkal jobb volt a gépem, mint pénteken. Bíztam benne, hogy javítani fogok, és megszerzem az első rajtkockát. Ez most nem sikerült. A versenyen kell produkálnom.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?