'Prince' Naseem Hamed Angliában tér vissza

MTI
2001.10.03. 14:21
A volt pehelysúlyú profi ökölvívó világbajnok, "Prince" Naseem Hamed valószínűleg jövő februárban választott hazájában, Angliában lép újra szorítóba. A jemeni születésű sztár korábban rendszeresen szerepelt az Egyesült Államokban, de most úgy tervezi, hogy csak címmérkőzést vállal a tengerentúlon.
"Többször küzdött az Egyesült Államokban, de várakozásaink nem egészen teljesültek. Rengeteg pénzt kerestünk, de a történet nem csak erről szól. Az a legfontosabb, hogy nyugodt helyet találjunk, s ez jelen pillanatban Anglia" - mondta Hamed testvére, s egyben menedzsere, Riath -
Riath Hamed azt is bejelentette, hogy megszűnik szerződésük az HBO-val, amely az Egyesült Államokhoz kötötte a bokszolót. Hamed eredetileg november 10-én Londonban lépett volna szorítóba, de a szeptember 11-i New York-i és washingtoni terrortámadások miatt elhalasztotta a visszatérést, miután azóta nem lépett kötelek közé, hogy 35 megnyert profi találkozót követően április 8-án pontozással kikapott a mexikói Marco Antonio Barrerától.