Az olasz lapok bírálják Mendietát

MTI
2001.11.12. 19:22
Az olasz lapok szerint Gaizka Mendieta, a Lazio labdarúgócsapatának spanyol légiósa nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. A Corriere dello Sport megjegyzi, hogy a 27 éves irányító, akit a fővárosi klub 41 millió dollárért vásárolt meg az FC Valenciától, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Siena ellen (2-1) is csapnivalóan játszott:
"Rengeteg labdát szórt el, nincs elképzelése és néha úgy tűnik, mintha aludna a pályán" - állította a sportnapilap.
A La Stampa még keményebben fogalmaz: " Ez már a vég: a szurkolók követelésére a második félidőben le kellett cserélni a spanyolt. Állandóan labdát követelt a társaitól, aztán elügyetlenkedte a lehetőségeit, vagy rossz helyre passzolt."
A La Gazzetta dello Sport rövid értékelése: "Komikus jelenség volt. " .
A Corriere dello Sport megjegyzi, hogy a 27 éves irányító, akit a fővárosi klub 41 millió dollárért vásárolt meg az FC Valenciától, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében a Siena ellen (2-1) is csapnivalóan játszott: "Rengeteg labdát szórt el, nincs elképzelése és néha úgy tűnik, mintha aludna a pályán" - állította a sportnapilap. A La Stampa még keményebben fogalmaz: "Ez már a vég: a szurkolók követelésére a második félidőben le kellett cserélni a spanyolt. Állandóan labdát követelt a társaitól, aztán elügyetlenkedte a lehetőségeit, vagy rossz helyre passzolt," A La Gazzetta dello Sport rövid értékelése: "Komikus jelenség volt."