Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Börtönbe kerülhet egy NBA-játékos

MTI
2002.01.04. 10:27
A bíróság ítélete szerint börtönbe vagy pszichológushoz kell mennie Darvin Hamnak, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Milwaukee Bucks játékosának, amiért bántalmazta a feleségét. A döntésre egy hete van.

A 201 cm magas, 109 kg-os "óriás" házához a szomszédok hívták ki a rendőrséget szilveszterkor, miután hangos veszekedésre lettek figyelmesek. Hamot letartóztatták, de a kihallgatást követően, 500 dolláros óvadék ellenében szabadlábra helyezték.

"Mindent megteszek, hogy helyrehozzam a hibámat, mert számomra a feleségem a legfontosabb a világon. Azt hiszem, nem fogok senkit sem meglepni, ha inkább a pszichológust választom. Úgy tudom, hogy fél évig kell majd odajárnom" - mondta a kosaras, aki ötödik évét tölti az NBA-ben.