Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Válófélben Jordanék

MTI
2002.01.08. 10:10
Válófélben van a Jordan-házaspár. A szakítást az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Washington Wizards 38 éves világsztárjának felesége kezdeményezte.
A Chicago Tribune című napilap értesülése szerint Juanita Jordan feloldhatatlan ellentétekkel indokolta elhatározását. Jordanéknek három gyermekük van, őket a feleség szeretné a jövőben nevelni.
Ezen kívül Juanita Jordan a 22 ezer négyzetméter alapterületű telkükre és a közös vagyon felére tart igényt. A Forbes gazdasági magazin úgy tudja, hogy 2000-ben 37, tavaly több mint 40 millió dolláros bevételre tett szert.
Jordan 1994-ben és 1999-ben is visszavonult a játéktól, az indokok között mindkétszer megemlítette a családját. Úgy érezte, hogy túl kevés időt tölt a gyermekeivel. A pár 1989. szeptember 2-án Las Vegasban házasodott össze.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?