Jolán
2 °C
4 °C

Augusztusra készül el az olimpiai megvalósíthatósági tanulmány

MTI
2002.01.17. 17:49
Az Ifjúsági és Sportminisztérium költségvetésében 260 millió forintot különítettek el a Magyarországon ebben az esztendőben sorra kerülő világversenyek támogatására. Ez az összeg azonban - mondta Deutsch Tamás, a tárca vezetője - belső átcsoportosítás folytán minden bizonnyal növekedni fog.
Fürjes Balázs miniszteri biztos a BS-építkezéssel kapcsolatban azt mondta: "Minden rendben halad, s biztosak lehetünk abban, hogy az új csarnok decemberre elkészül".
Az olimpiai pályázat előkészítését illetően Fürjes emlékeztetett arra, hogy a megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére vonatkozó ajánlattételi határidő hétfőn jár le, s február 5-én már meg is lesz a győztes, akinek azután fél év alatt kell teljesítenie vállalt feladatát. Az értékelést követően megszületnek a szükséges döntések, majd 2003. márciusa és 2004. júniusa között elkészül a pályázat, amit azután eljuttatnak a NOB-hoz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?