Augusztusra készül el az olimpiai megvalósíthatósági tanulmány

MTI
2002.01.17. 17:49
Az Ifjúsági és Sportminisztérium költségvetésében 260 millió forintot különítettek el a Magyarországon ebben az esztendőben sorra kerülő világversenyek támogatására. Ez az összeg azonban - mondta Deutsch Tamás, a tárca vezetője - belső átcsoportosítás folytán minden bizonnyal növekedni fog.
Fürjes Balázs miniszteri biztos a BS-építkezéssel kapcsolatban azt mondta: "Minden rendben halad, s biztosak lehetünk abban, hogy az új csarnok decemberre elkészül".
Az olimpiai pályázat előkészítését illetően Fürjes emlékeztetett arra, hogy a megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére vonatkozó ajánlattételi határidő hétfőn jár le, s február 5-én már meg is lesz a győztes, akinek azután fél év alatt kell teljesítenie vállalt feladatát. Az értékelést követően megszületnek a szükséges döntések, majd 2003. márciusa és 2004. júniusa között elkészül a pályázat, amit azután eljuttatnak a NOB-hoz.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás