Aliz
6 °C
14 °C

Kokó százezredikként támogatta az olimpiarendezést

MTI
2002.01.30. 13:04
Kovács "Kokó" István írta alá százezredikként szerdán a Westend City Centerben a 2012-es nyári olimpiai játékok megrendezését támogató aláírási ívet. Az akciót tíz nappal ezelőtt a Fidesz és a Budapest Társaság közösen kezdeményezte.
A százezredik aláírás előtt Pokorni Zoltán, a Fidesz elnöke - új célként megjelölve az olimpiai játékok megrendezését - új szlogent is megfogalmazott: "három gyerek, három szoba, négy kerék, öt-karika".
A szervezők azt szeretnék, ha a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének budapesti látogatásáig egymillió aláírás gyűlne össze, amivel demonstrálni lehetne Magyarország egységes akaratát.
Pokorni Zoltán szerint, ha 2012-ben Magyarország olimpiát rendezhetne, az azt jelezné, hogy a Szovjetunió által egykor megszállt régió visszatért a gazdag és erős országok közé.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?