Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A világválogatott nyert az NHL All Star-gálán

Sport1
2002.02.03. 15:54
A Világválogatott az utolsó harmadban ütött öt góljának köszönhetően legyőzte Észak-Amerikát a tengerentúli profi jégkorongliga (NHL) hagyományos All Star-gáláján Los Angelesben. Az európai sztárok közül az utolsó négy percben előbb az ütőerőben a legjobbnak bizonyult orosz Fjodorov rázta meg magát, majd a legjobb "célbalövő", a svéd Naslund következett, ezzel pedig már náluk volt az előny. Az utolsó percben az ugyancsak orosz Zsamnov, és a leggyorsabb játékos, a finn Kapanen egyaránt betalált. Így 5-3-ról sikerült a bravúr: fordított a világválogatott. A mérkőzés legjobbjának járó terepjárót a vesztes csapatban szereplő - két gólt és egy gólpasszt jegyző - Eric Daze vehette át.
52. All Star-gála:
Világválogatott - Észak-Amerika 8-5 (2-3, 1-2, 5-0)
Az észak-amerikai együttesben pályára lépő kanadai Mario Lemieux beütötte pályafutása 13. All Star-gólját, s ezzel beérte a ranglistát eddig egyedül vezető legendás Wayne Gretzkyt.