Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszavonhatják Tyson georgiai licencét

MTI
2002.02.15. 14:51
A georgiai kormányzó kérésére az állam ökölvívó szövetsége felülvizsgálja korábbi döntését és elképzelhető, hogy visszavonja Mike Tysontól az egy héttel ezelőtt kiadott versenyzői engedélyt.

Az amerikai öklöző Lennox Lewis elleni, eredetileg április 6-ra, Las Vegasba tervezett profi mérkőzése azért hiúsult meg, mert a csata New York-i sajtótájékoztatóján Tyson botrányosan viselkedett, s állítólag megharapta brit ellenfelét. Ezután először Nevada, majd Texas, Kalifornia és Michigan állam is megtagadta tőle a licenc kiadását, amit eddig csak Georgiában kapott meg.

A profi boksz történetének legdrágább összecsapásaként emlegetett találkozó lehetséges helyszíneként eddig az említett állam székhelye, Atlanta, valamint Miami, Bejrút, Manila, Johannesburg és Koppenhága került szóba.