Erik, Alexandra
EUR 386,10 Ft
USD 365,98 Ft
11 °C
23 °C

Rátgéber visszaigazolná Vilutytét

MTI
2002.02.18. 15:22
Bár a pécsi vezetők megkeresték, de nem szerződik vissza a Pécsi VSK női csapatához a szezonból hátralévő időre Jolanta Vilutyte, a 11 év után tavaly nyáron hazaköltözött kosárlabdázó.

A litván klasszis szerdán a Lietuvos Vilnius-szal játszott Euroliga-mérkőzést Sopronban a GYSEV-Ringa ellen, majd másnap Pécsen megtekintette volt együttesének meccsét az izraeli Ramat Hasharonnal.

Mivel a Vilnius már biztosan kiesett az Euroligából, és a hazai bajnokságot valószínűleg legnagyobb sztárja nélkül is képes megnyerni, a baranyaiak felvetették, hogy Magyarországon fejezze be a szezont, és segítsen a Final Fourba jutásba. Jelenlegi klubja és Vilutyte azonban az érvényes szerződésre hivatkozva elzárkózott ettől a lehetőségtől.

Rátgéber László vezetőedző szerint Vilutyte a kispadon ülve és csak szurkolva, már a puszta jelenlétével is sokat segített volna a bajnokcsapatnak.

A már negyeddöntős PVSK következő Euroliga-találkozóját az olaszországi Comóban játssza szerdán 20.30 órakor.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét