Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rátgéber visszaigazolná Vilutytét

MTI
2002.02.18. 15:22
Bár a pécsi vezetők megkeresték, de nem szerződik vissza a Pécsi VSK női csapatához a szezonból hátralévő időre Jolanta Vilutyte, a 11 év után tavaly nyáron hazaköltözött kosárlabdázó.

A litván klasszis szerdán a Lietuvos Vilnius-szal játszott Euroliga-mérkőzést Sopronban a GYSEV-Ringa ellen, majd másnap Pécsen megtekintette volt együttesének meccsét az izraeli Ramat Hasharonnal.

Mivel a Vilnius már biztosan kiesett az Euroligából, és a hazai bajnokságot valószínűleg legnagyobb sztárja nélkül is képes megnyerni, a baranyaiak felvetették, hogy Magyarországon fejezze be a szezont, és segítsen a Final Fourba jutásba. Jelenlegi klubja és Vilutyte azonban az érvényes szerződésre hivatkozva elzárkózott ettől a lehetőségtől.

Rátgéber László vezetőedző szerint Vilutyte a kispadon ülve és csak szurkolva, már a puszta jelenlétével is sokat segített volna a bajnokcsapatnak.

A már negyeddöntős PVSK következő Euroliga-találkozóját az olaszországi Comóban játssza szerdán 20.30 órakor.