Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Michael Jordan térdsérülést szenvedett

MTI
2002.02.25. 12:31
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság egyik legnagyobb sztárja, Michael Jordan a mérkőzés utolsó hét percében már csak a kispadról figyelhette, ahogy csapata 92-80-as vereséget szenved a Miami Heat otthonában. A Washington Wizards 39 éves klasszisának ugyanis kiújult a térdsérülése, s valószínűleg hosszabb pihenőre kényszerül.

"A befejező negyedben eljutottam arra pontra, hogy már alig tudtam mozogni - Biztos, hogy ezúttal több mint két napra lesz szükségem a gyógyuláshoz. Addig fogom pihentetni a jobb lábamat, amíg teljesen rendbe nem jön"- nyilatkozott az összecsapás után.

Jordan hasonló okok miatt kihagyta a Wizards múlt szerdai, Detroit Pistons elleni találkozóját is, de szombaton - ugyancsak a Miami ellen - újra pályára lépett és 37 pontot dobott.