Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megműtötték Michael Jordant

MTI
2002.02.28. 09:16
Washingtonban megműtötték Michael Jordant, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legnagyobb csillagát. Az artroszkópiás beavatkozást a Wizards játékosának sérült jobb térdén Stephen Haas csapatorvos hajtotta végre.
- Michaelnek néhány napig feküdnie kell. Utána kezdődhet a gyógykezelés, de egyelőre nem lehet megmondani, hogy mikor térhet vissza a pályára - mondta Wes Unseld, a washingtoni gárda főigazgatója.
Annyi már biztos, hogy a 39 éves kosarasnak - akinek az elmúlt hónapokban háromszor kellett rövidebb pihenőt tartania, mert bevizesedett a térde - legalább öt mérkőzést ki kell hagynia.
Jordant eddig elkerülték a komolyabb sérülések, a mostani lesz a második leghosszabb kényszerszünet pályafutása során: 1985-ben 64 találkozón nem szerepelhetett.