Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Ivanisevic nem vonul vissza

MTI
2002.03.09. 16:42
"Semmi sem változik, indulok Indian Wellsben, Miamiban, ott leszek az argentinok elleni Davis Kupa-mérkőzésen, és megteszek mindent, hogy én játsszam Wimbledonban, a torna első hétfőjén a nyitó mérkőzést"- mondta a Sportske novosti című zágrábi sportnapilapnak Goran Ivanisevic, a tavalyi angol bajnokság horvát győztese mondta azután, hogy a közelmúltban felmerült: vállsérülése miatt esetleg visszavonul.

Ivanisevic úgy fogalmazott, hogy egy röplabdázók és jégkorongozók problémáival fogalakozó Los Angeles-i szakorvos szerint válla golfra még jó, de teniszben csak 20 százalékos terhelést bír ki. A szakember ezzel együtt eltanácsolta őt a májat veszélyeztető fájdalomcsillapítóktól, s helyettük kortizon injekciókat ajánlott a fellépések közötti időszakra. Felmerült egy műtét lehetősége is, ezt azonban elvetették, mert a beavatkozás 6-9 hónapos kiesést jelentene számára, ráadásul semmit sem garantálna. "Évek óta kínoznak már a vállfájdalmak. Annyira vágyom újra Wimbledonba, hogy nem fogom talán éppen most abbahagyni a teniszezést" - jelentette ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?