Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lewis garanciát kér, hogy Tyson nem csinál botrányt

MTI
2002.03.19. 12:29
Mike Tyson ügyvédje visszautasította Lennox Lewis arra vonatkozó kérését, hogy ügyfele írjon alá egy kötelezvényt, mely szerint kárpótlást fizet, ha az ő hibájából félbeszakad a június 8-ra tervezett profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnoki címmérkőzés.

- Ebbe nem lehet beleegyezni - jelentette ki Jeff Fried. - Amikor meghallottam, egyből arra gondoltam, mi van, ha Lewis okoz olyasmit, ami miatt botrányba fullad a meccs. Ezen az alapon neki is alá kellene írnia egy hasonló nyilatkozatot.

Az IBF- és WBC-címvédő Lewis ötletének előzménye, hogy Tyson 1997-ben, Las Vegasban leharapott egy darabot Evander Holyfield füléből, a mostani összecsapás január 22-i sajtótájékoztatóján pedig tömegverekedést okozott és állítólag beleharapott ellenfele combjába.

A nagy meccs pontos helyszíne egyelőre nem ismert: valószínű, hogy Washington lesz a házigazda, de érdeklődik Tennessee és Michigan állam is.