Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Michael Jordan vasárnap újra játszik

MTI
2002.03.20. 11:06
Michael Jordan elkezdte az edzéseket és bízik benne, hogy rövidesen ismét pályára léphet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Washington Wizards együttesében. A szupersztár sérült jobb térdét február 27-én műtötték.

"Nagyon jól érzem magam, az egyórás gyakorlás alatt semmilyen fájdalmat nem éreztem. Még egy kicsit óvatosan mozogtam, mindig arra gondoltam, nehogy újra megsérüljek. Az erőnlétemmel nincs gond, ha visszanyerem a régi formámat, akkor semmi akadálya a játékomnak"-mondta Jordan.

A 38 éves világsztár valószínűleg vasárnap, a Toronto Raptors ellen játszik ismét. Nélküle a Wizards négyszer nyert és nyolcszor vesztett. A washingtoniak a Keleti-főcsoportban 33 győzelemmel és 36 vereséggel a 9. helyen állnak. A legjobb nyolc együttes kerül be a rájátszásba.

- Michael még semmi konkrétumot nem árult el visszatérésének időpontjáról, de arra számítunk, hogy Torontóban vállalja a szereplést - mondta Matt Williams, a klub szóvivője.