Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bizonytalan Jordan további pályafutása

MTI
2002.03.28. 12:49
Elképzelhető, hogy korábbi terveivel ellentétben a következő szezonban mégsem játszhat Michael Jordan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság szupersztárja. A 39 éves klasszist állandóan visszatérő térdsérülése kényszerítheti a végleges visszavonulásra.

- Meglepődnék, ha úgy döntene, hogy mégis pályára lép - mondta Doug Collins, a Washington Wizards edzője. - Tudom, ragaszkodik a játékhoz, de véleményem szerint nagyon alaposan át kell gondolnia, hogy folytatja-e.

A világ legjobb kosarasának tartott Jordan tavaly ősszel határozott úgy, hogy három és fél év után két évre visszatér az NBA-be, de szinte az idény kezdete óta makacs fájdalmak gyötörték. Február 27-én műtéten esett át, s emiatt 12 mérkőzést kihagyott. A múlt héten - egy kicsit korábban a tervezettnél - újra pályára lépett, de az azóta nyújtott teljesítménye meg sem közelíti a rá jellemző magas színvonalat.