Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem jutott a KEK döntőbe a Dunaferr

MTI
2002.03.30. 21:55
Kettős vereséggel búcsúzott a Dunaferr férfi kézilabdacsapata a KEK-től: a dunaújvárosiakat az elődöntő szombati visszavágóján négy góllal győzte le a hazai pályán játszó német Flensburg Handewitt.

Úgy lépett pályára a Dunaferr, hogy a hazai, 22-21-es vereség után nem volt igazán veszítenivalója. A magyar csapat bátran támadott, szervezetten védekezett és szebbnél szebb gólokat lőtt. Az első játékrészben - főleg Décsi révén - végig 3-4 találattal vezetett, a szünet előtt azonban némi bírói segítséggel mégis egyenlített a Flensburg.

A második félidőben a németek rendezték soraikat, sokkal jobbak voltak, mint a nyitó 30 percben. Ekkor már esélyt sem adtak a vendégeknek. Fokozatosan növelték előnyüket és megérdemelten, kettős győzelemmel jutottak a fináléba, ahol a Ciudad Real (spanyol)-Partizan Beograd (jugoszláv) párharc győztesével találkoznak.

Férfi KEK elődöntő, visszavágó:
Flensburg-Handewitt (német)-Dunaferr 25-21 (11-11)