Árpád
-2 °C
4 °C

Csapattársával ütközött Baumgartner

Index
2002.03.31. 14:26
Baumgartner az időmérő edzésen váltótörés miatt nem tudott megfelelő kvalifikációs időt elérni, ezért csak a 20. azaz utolsó helyről vághatott neki a szombat esti versenynek. A magyar pilóta remekül rajtolt, és az első kanyar után már három társát is megelőzte. Zsolt később egyre feljebb jött, és öt körrel a befejezés előtt már a 12. helyen állt.

Ekkor következett be az az ütközés melynek csapattársa, az ausztrál Ryan Briscoe volt a másik szereplője, A Nordic ausztrál versenyzője Baumgartner mögött haladt, és hátulról meglökte magyar vetélytársát, aki aztán már nem tudta folytatni a versenyt.

Briscoe egyébként végül a 12. helyen végzett abban a versenyben, melyet némi meglepetésre Ricardo Sperafico nyert meg. Sperafico a fölényesen vezető Tomas Enge kiesése után kaparintotta meg az első helyet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?