Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiesett Szuper Levente csapata

MTI
2002.04.03. 10:45
Nem juthat be az American Hockey League (AHL) rájátszásába Szuper Levente csapata, a címvédő Saint John Flames. Az alapszakaszból ugyan még két mérkőzés hátra van, de a gárda a magyar idő szerint szerda reggeli 5-0-ás vereségével matematikai esélyét is elveszítette.
A SJ Maple Leafs elleni találkozón Kay Whitmore kezdett, majd 20 perc, 0-3 után Szuper állt be helyére, s 23 lövésből 21-et megfogott.
A 21 éves magyar kapussal munkaadója, az NHL-es Calgary Flames még ezen a héten közli, hogy hazatérhet-e az április 14-én rajtoló divízió I-es világbajnokságra.
A Calgarynak is már csak halvány reménye van, hogy a playoff-ba kerüljön, ugyanis hat fordulóval az alapszakasz zárása előtt 11 pont a hátránya az utolsó, még továbbjutást jelentő helytől.