Szuper Levente játszhat a vb-n

MTI
2002.04.04. 17:03
Szuper Levente játszhat az április 14. és 20. közötti magyarországi divízió I-es jégkorong-világbajnokságon.

Erről Craig Button, az észak-amerikai profiligában szereplő Calgary Flames főigazgatója tájékoztatta hivatalosan az MTI-t, miután eldőlt: sem az NHL-es gárda, sem pedig tartalékcsapata, az AHL-ben érdekelt Saint John nem juthat be a rájátszásba. A magyar szövetség számára előírt biztosítási összeg nagysága még nem ismeretes, ez csak a hétvégén esedékes kanadai orvosi vizsgálat után derül ki. Button jelezte, ezzel kapcsolatban még beszélnie kell az NHL és nemzetközi szervezet (IIHF) illetékeseivel.

- Szuper azon nyomban csatlakozhat a válogatotthoz, amint lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését és részt vesz az idényzáró banketten. Legkorábban jövő hétfőn vagy kedden utazhat haza - nyilatkozott a főigazgató.

A 21 éves magyar kapus örül annak, hogy hamarosan hazatérhet:
- Nagy megtiszteltetés számomra, hogy újra tagja lehetek a válogatottnak. Remélem, segítségére lehetek a csapatnak - mondta a kisebb térdsérüléssel bajlódó hokis.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!15%
3499 Ft
2975 Ft
15%
5990 Ft
5092 Ft
  • Eladnék
  • Hírek