Ivó, Milán
EUR 383,35 Ft
USD 366,03 Ft
6 °C
26 °C

Bátorfi Csilla is elődöntős az asztalitenisz Eb-n

MTI
2002.04.05. 20:43
Tóth Krisztina után Bátorfi Csilla is bejutott az elődöntőbe a zágrábi asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar játékos nagy küzdelemben, 3-2-re győzte le azt a román Michaela Steffet, akitől a csapatverseny során 3-1-re kikapott. Bátorfi 1-0-ás és 2-1-es vezetése után a román asztaliteniszező két játszmanyeréssel lélektani előnybe került.

"Ekkor egy pillanatra úgy éreztem, hogy minden esélyem szertefoszlott, de végül mégis sikerült visszavágnom - mondta a győztes a mérkőzés után.

Tarján András szövetségi kapitány szerint Bátorfi jól időzített pörgetéseivel és nyeséseivel nem hagyta kibontakozni ellenfelét, a siker ennek köszönhető.

Az utolsó játszmában 9-9 volt az állás, amikor a magyar játékos két jó adogatással biztosította továbbjutását, s így már biztosan érmes.

Eredmény, negyeddöntő:
Bátorfi-Steff (román) 4-3 (9, -8, 8, -4, -8, 6, 9)

Az elődöntő párosítása (szombat):
Tóth-Boros (horvát) 11 ó
Bátorfi-Ni Xia Lian (luxemburgi) 11.30 ó

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek