Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bátorfi Csilla is elődöntős az asztalitenisz Eb-n

MTI
2002.04.05. 20:43
Tóth Krisztina után Bátorfi Csilla is bejutott az elődöntőbe a zágrábi asztalitenisz Európa-bajnokságon. A magyar játékos nagy küzdelemben, 3-2-re győzte le azt a román Michaela Steffet, akitől a csapatverseny során 3-1-re kikapott. Bátorfi 1-0-ás és 2-1-es vezetése után a román asztaliteniszező két játszmanyeréssel lélektani előnybe került.

"Ekkor egy pillanatra úgy éreztem, hogy minden esélyem szertefoszlott, de végül mégis sikerült visszavágnom - mondta a győztes a mérkőzés után.

Tarján András szövetségi kapitány szerint Bátorfi jól időzített pörgetéseivel és nyeséseivel nem hagyta kibontakozni ellenfelét, a siker ennek köszönhető.

Az utolsó játszmában 9-9 volt az állás, amikor a magyar játékos két jó adogatással biztosította továbbjutását, s így már biztosan érmes.

Eredmény, negyeddöntő:
Bátorfi-Steff (román) 4-3 (9, -8, 8, -4, -8, 6, 9)

Az elődöntő párosítása (szombat):
Tóth-Boros (horvát) 11 ó
Bátorfi-Ni Xia Lian (luxemburgi) 11.30 ó