Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tóth Krisztina Eb-ezüstérmes

MTI
2002.04.06. 19:01
Tóth Krisztina ezüstérmes lett a zágrábi asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután a döntőben 4-1-re kikapott a luxemburgi Ni Hszia-liantól. Tóthnak a fináléban nem volt esélye a 38 éves kínai születésű játékos ellen, csak egy játszmát tudott nyerni. Ni 1998 után második Eb-aranyérmét szerezte egyesben.

- Eddigi pályafutásom során itt Zágrábban játszottam a legjobban - mondta a találkozó után Tóth. - Nit is legyőzhettem volna, de ő nem hajlandó a legjobb európaiakkal együtt edzőtáborozni, nehogy ellessék a játékát.

Tarján András szövetségi kapitány elégedett a nők teljesítményével: Tóth második helye mellett Bátorfi Csilla bronzérmes lett. A többiek a papírformának megfelelően szerepeltek, a jobb eredményhez már bravúrra lett volna szükség.

női egyes, döntő:
Ni (luxemburgi)-Tóth 4:1 (4, 5, -9, 6, 3)