Deák Bárdos ezüstérmes a birkózó Eb-n

MTI
2002.04.13. 21:37
Nem sikerült a címvédés a nehézsúlyú Deák Bárdos Mihálynak a finnországi kötöttfogású birkózó Európa-bajnokságon, miután a döntőben 6-0-ra kikapott az orosz Patricejevtől.
A 120 kg-osok fináléjának első három perce után egyik oldalon sem mutatott pontot az eredményjelző. Összekapaszkodás következett, amelyből az orosz egy dobást indított, majd hosszú ideig tusveszélyben tartotta Deák Bárdost. A tavalyi, isztambuli Eb aranyérmese ugyan kiszabadult ebből a nehéz helyzetből, ponthátránya azonban már behozhatatlannak bizonyult.
- Sajnálom, hogy nem tudtam győzni. Moszkvában visszavágok - mondta az MTI-nek a magyar klasszis, utalva a szakág szeptemberben sorra kerülő világbajnokságára. A tavalyi Eb-hez hasonlóan ismét Deák Bárdos szerezte a csapat egyetlen érmét.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek