Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Szimpátia tüntetés Michael Schumacher mellett

MTI
2002.04.16. 11:12
A svájci Wolfhalden falucska 200 lakója tüntetést rendezett a négyszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher odaköltözése mellett.

- Jót tenne a településnek, ha itt lakna. Nemcsak a presztízs, hanem a várható adók miatt is - mondta az egyik polgár a rádiónak.

A környezetvédők keresztül akarják húzni a német pilóta terveit, mondván: a Boden-tó idilli partvidékét építkezési területté akarja változtatni.

Schumacher 1.8 millió euróért vásárolt 15 hektáros birtokán a tervek szerint egy helyi stílusban épülő villa, úszómedence, konditerem és egy istálló áll(na) majd. Ráadásul a közelben repülőtér is található, amely megkönnyítené számára a közlekedést.

A Ferrari sztárja - akinek vagyonát 300 millió dollárra becsülik - elsősorban azért akar áttelepülni a Genfi-tó partján lévő Vufflens-le-Chateau-ból, hogy gyermekei Svájc német nyelvterületén nőjenek fel.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek