Olivér
5 °C
8 °C

Szimpátia tüntetés Michael Schumacher mellett

MTI
2002.04.16. 11:12
A svájci Wolfhalden falucska 200 lakója tüntetést rendezett a négyszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher odaköltözése mellett.

- Jót tenne a településnek, ha itt lakna. Nemcsak a presztízs, hanem a várható adók miatt is - mondta az egyik polgár a rádiónak.

A környezetvédők keresztül akarják húzni a német pilóta terveit, mondván: a Boden-tó idilli partvidékét építkezési területté akarja változtatni.

Schumacher 1.8 millió euróért vásárolt 15 hektáros birtokán a tervek szerint egy helyi stílusban épülő villa, úszómedence, konditerem és egy istálló áll(na) majd. Ráadásul a közelben repülőtér is található, amely megkönnyítené számára a közlekedést.

A Ferrari sztárja - akinek vagyonát 300 millió dollárra becsülik - elsősorban azért akar áttelepülni a Genfi-tó partján lévő Vufflens-le-Chateau-ból, hogy gyermekei Svájc német nyelvterületén nőjenek fel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?