Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az utolsó másodpercben egyenlített a Fradi Dunaújvárosban

MTI
2002.04.28. 18:07
Tóth Tímeának az utolsó másodpercben dobott góljával mentett pontot a Ferencváros a címvédő Dunaferr otthonában a női kézilabda NB I vasárnapi rangadóján.

A bajnoki aranyéremre esélyes két együttes csatáját a hazaiak kezdték jobban, de később Sugár kapus bravúrjai révén átvette a vezetést a BL-döntős FTC. Előnyét egészen a szünet előtti hajráig megtartotta, de ekkor Ferling kétszer is eredményes volt.

A második félidőben a védekezés került előtérbe, alig esett gól. Fej-fej mellett haladtak a csapatok. Az utolsó percben egygólos Dunaferr vezetésnél a hazaiak birtokolták a labdát, de eladták, és Tóth Tímea közvetlenül a lefújás előtt egyenlített.
Az aranyérem sorsa a fővárosi találkozón dől majd el a két együttes között.

Rájátszás az 1-6. helyért:
Dunaferr-FTC 21-21 (14-14)
góldobók: Pálffy 6, Pigniczki, Ferling 4-4, Szrnka 3, Bulath 2, Nagy, Szalogub 1-1, illetve Farkas 10, Siti 5, Tóth T. 3, Kirsner, Pádár I., Lőwy 1-1