Judit
2 °C
7 °C

Elfogadták a Honvéd óvását

MTI
2002.04.29. 14:09
Hosszas vita, s a tv2 közvetítésének elemzése alapján - bár a kiállításnak nincs nyoma a mérkőzés jegyzőkönyvében - elfogadta a vízilabdaszövetség versenybírósága a Honvéd óvását: az FTC ellen 13-12-re elvesztett vasárnapi bajnoki elődöntő hosszabbításának 2. percében Katonást harmadszor is kiállították, már nem jöhetett volna vissza, s nem szerezhette volna később a "hirtelen halálban" csapata győztes találatát.

- Az eredményt ezért megsemmisítettük, s a találkozó újrajátszását rendeltük el a szövetség költségére - tájékoztatta az akceptált óvás következményeiről az MTI-t Puskás Ferenc, a döntéshozó testület elnöke.

Eszerint egyrészt maradt az alapszakaszból hozott eredmények alapján az elődöntő eredeti állása 4-0 a Honvéd javára, másrészt módosult a 8 pontig tartó további összecsapások menetrendje:

április 30., kedd: Honvéd-FTC, Kőér u., 20 ó
május 2., csütörtök: FTC-Honvéd, Népliget, 20
május 4., szombat (amennyiben szükséges): Honvéd-FTC, Kőér u., 19

A másik ágon az 5-1-re vezető BVSC kedden 19 órakor fogadja a Vasast a Szőnyi úton.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?