Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egyenlített a Domino BHSE a pólóbajnokság fináléjában

MTI
2002.05.18. 20:25
A Dreher Kupáért zajló vízilabda bajnokság három győzelemig tartó döntője 2-2-es döntetlenre áll négy találkozó után, azt követően, hogy a Domino BHSE a Komjádi uszodában verte hosszabbítás után a korábban már 2-0-ra is vezető Vasast.

Igazi pólóháborút hozott a döntő negyedik összecsapása. Jellemző a felfokozott hangulatra, az időnkénti, már-már hisztériába torkolló ideges légkörre, hogy 36 kiállítás és 3 négyméteres mellett mindössze 2 akciógól esett. Az összecsapáson a vendég, s hátrányos helyzetből induló Honvéd mindössze egyszer, a hosszabbítás utolsó percében vezetett, de ez is elég volt az egyenlítéshez.

Eleinte felváltva estek a találatok, 4-4-ig mindig egyenlített a Kőér utcai gárda. Ezután, kihasználva a bombaformában játszó Madaras emberelőnyből lőtt góljait, elhúzott a bajnokságra törő házigazda. A Vasasnak azonban a hajrá elejére kialakuló 7-5-ös előny is kevés volt, így innen egyenlített a Honvéd.

A hosszabbítás első három percében egy-egy találat esett, a másodikban, annak is a végén Molnár akcióból állította be a 9-10-es végeredményt.

A három győzelemig tartó finálé 2-2-re áll, a bajnoki elsőségről az ötödik találkozó dönt vasárnap délelőtt 10.45-kor a Kőér utcai uszodában.


döntő 4. mérkőzés:
Vasas-Domino BHSE 9-10 (2-1, 3-3, 2-1, 1-3, 1-1, 0-1)
Komjádi uszoda, 2000 néző, V: Horváth Cs., Madarasi
góldobók: Madaras 4, Vindisch , Varga Zs. 2-2, Varga T. 1, illetve Szívós 4, Kiss 3, Bereczki, Biros, Molnár 1-1