Natália
1 °C
7 °C

Öt pólósra vár fegyelmi vizsgálat

MTI
2002.05.21. 18:46
A vízilabdaszövetség versenybírósága kedden vizsgálatot folytatott a Honvéd-Vasas bajnoki döntő vasárnapi mérkőzésén történtekkel, a medencében lezajlott verekedéssel kapcsolatban: az eset után közvetlenül csere nélkül végleg kiállított négy játékos - Varga Tamás, Varga Zsolt, Mátyás Zoltán (Vasas), Szívós Márton(Honvéd), és a szövetség "utólagos kiterjesztése értelmében" Hesz Máté (Vasas)valamint a Vasas szakosztályigazgatója, s edzője Méhes Jenő, illetve Somossy József ellen fegyelmi eljárást kezdeményez.

Bár formális, de valamennyiük részvételét az MVLSZ rendezvényein felfüggeszti, a Vasast pedig - összegszerűségét illetően később megállapításra kerülő nagyságban - pénzbüntetéssel sújtja.

Az MTI értesülései szerint az I. fokú fegyelmi bizottság szerdán lát munkához, minden érintettet meg fog hallgatni, s hétfőn hírdeti ki döntését.

Martin György, a szövetség elnöke arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy másodfokon már gyorsabban születhet ítélet, végül - optimális esetben - akár már a jövő hét végén lezárulhat a sikersportágra súlyos árnyékot vető ügy az elnökség rendkívüli ülésével.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?