Judit
3 °C
7 °C

Holyfield Tyson győzelmében bízik

MTI
2002.05.22. 11:01
Evander Holyfield bízik abban, hogy Mike Tyson június 8-án Memphisben legyőzi Lennox Lewist, a Nemzetközi Bokszföderáció és a Boksz Világtanács brit címvédőjét.

- Lewis csak akkor tud nyerni, ha hagyják harcolni. Tyson azonban képes megakadályozni, hogy lendületbe jöjjön - latolgatta az esélyeket a 39 éves Holyfield, aki szintén nagy csatára készül; június 1-jén, Atlantic Cityben Hasim Rahmannal találkozik.

Mostani kiállása egykori riválisa mellett azért is furcsa, mert 1997-ben Tyson kiharapott egy darabot a füléből. Az amerikai botrányhőst akkor leléptették, megbüntették 3 millió dollárra, és bevonták licencét.

- Persze, jól emlékszem a történtekre, de azóta már nagyon sok idő telt el. Most legyen elég annyi, hogy Tyson sikerét várom - mondta. - Nekem sem lesz könnyű dolgom. Rahman tíz évvel fiatalabb nálam, de be akarom bizonyítani, hogy a kor nem igazán számít.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?