Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A győzelem küszöbén a Los Angeles Lakers

MTI
2002.06.10. 09:23
Már csak egy győzelemre van szüksége a Los Angeles Lakersnek ahhoz, hogy megszerezze sorozatban harmadik bajnoki elsőségét. Ez a bravúr utoljára a szintén Phil Jackson által irányított Chicago Bullsnak sikerült 1996 és 1998 között.
A címvédő esélyeit növeli a New Jersey Nets ellen, hogy az NBA történetében még egyetlen csapat sem tudott fordítani a rájátszásban 0-3-ról.
- A legutóbbi meccs során elhúztuk előttük a mézesmadzagot, de aztán megmutattuk nekik, hogy ki a jobb. A döntőben az a legfontosabb, hogy egy pillanatra se engedjünk ki - fejtegette a sikeredző.
A 20 ezer néző előtt lejátszott, 106-103-as vendéggyőzelemmel végződött East Rutherford-i találkozó nyerő emberei ezúttal is Kobe Bryant (36 pont) és Shaquille O Neal (35) voltak. A negyedik összecsapásra szerdán kerül sor, szintén New Jerseyben.