Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Világsztárokat igazolt a GYSEV-Ringa

MTI
2002.06.25. 14:55
Jelentősen átalakul a következő évadra a magyar bajnok GYSEV-Ringa női kosárlabdacsapata. Távozik a soproniaktól a szlovák Zirkova és Kovacova, a csak a fináléra igazolt bosnyák Mujanovic, továbbá két magyar, a Postáshoz szerződött Eördögh Edit és Bíró Eszter.

Továbbra is Farkas Sándor vezetőedző rendelkezésére áll Balogh Judit, az ausztrál Tully Bevilaqua, valamint Dénes Krisztina, Seres Éva és Török Szilvia.

Az érkezők között a legnevesebb a 29 éves, 191 cm-es cseh Eva Nemcova: ő az egyetlen európai kosaras, akinek - öt évvel ezelőtt - az amerikai profi ligában sikerült bekerülnie az All Star-csapatba, s 1996-ban Európa legjobbjává választották.

A másik "nagyágyú" a 28 esztendős, 2 méter magas brazil Alessandra, aki volt már világbajnok, valamint olimpiai ezüst- és bronzérmes. Ő legutóbb a szlovák Ruzomberok gárdájában játszott, s tudásáról az Euroliga negyeddöntőjében a soproniak is meggyőződhettek.

Az Európa-klasszisok kategóriájába sorolható harmadik új szerzemény, az orosz Okszana Zakaluzsnaja: 25 esztendős, 199 cm magas és túl azon, hogy a válogatott meghatározó embere, nem lesz teljesen ismeretlen a közönség előtt, hiszen az előző évadban a török Fenerbahce játékosaként már szerepelt Sopronban.